Firma AGRO-VISBEK została założona w latach 90. XX wieku, a jej właścicielami są Irena i Ryszard Czupryńscy. Firma prowadzi działalność w zakresie przetwórstwa mięsa. Surowiec do produkcji pochodzi z regionu Kujawsko-Pomorskiego i charakteryzuje się niepowtarzalnym smakiem i jakością mięsa.

Article 8261 920
fot. Agro-Visbek Bydgoszcz Sp. z o.o.

Silną strona Firmy Agro-Visbek są tradycyjne produkty oparte na sprawdzonych, niejednokrotnie staropolskich recepturach. Podstawą produkcji są najlepszej jakości mięsa, na bazie których powstają wędliny zawierające naturalne przyprawy lub mieszanki przypraw opracowane przez specjalistów Agro-Visbek i wędzone w tradycyjnych komorach przy użyciu drewna olchowo-bukowego.

Zobacz także
Thumb img 3328
Czosnek Latowicki - smak, zdrowie i tradycja!
Thumb article dsc 0021
Andruty Kaliskie będą reprezentowały nasz region...
Thumb zrzut ekranu 2017 09 23 o 19.18.08
Sukces Europejskiego Forum Dziedzictwa Kulinarnego

Nie ma możliwości komentowania tego artykułu